Kwaśne, bardzo intensywne w smaku. Świetne do gotowania i jako towarzysz do czerwonego mięsa.
Kwaśne, bardzo intensywne w smaku. Świetne do gotowania i jako towarzysz do czerwonego mięsa.
Dość cierpkie wino, nie przesadnie słodkie, ciężkie, jak na wino musujące. Mocno wyczuwalne owoce. Raczej nie do picia samodzielnie.
Dość cierpkie wino, nie przesadnie słodkie, ciężkie, jak na wino musujące. Mocno wyczuwalne owoce. Raczej nie do picia samodzielnie.
Kupiłam z ciekawości, by porównać z klasycznym cydrem lubelskim. Faktycznie lodowy jest zdecydowanie słodszy (nawet od miodowego), ale też ma większą zawartość alkoholu. Smak jabłek jest bardziej wyrazisty, skondensowany. Można się również zdziwić, jeśli się nie natrafi na taką informację: jest BARDZO delikatnie musujący (właściwie to musowanie czuć już przy przełykaniu - gdzie klasyczny cydr lubelski musuje dość mocno). Różnica między klasycznym cydrem lubelskim jest ogromna - warto spróbować, jeśli lubi się słodkie alkohole.
Kupiłam z ciekawości, by porównać z klasycznym cydrem lubelskim. Faktycznie lodowy jest zdecydowanie słodszy (nawet od miodowego), ale też ma większą zawartość alkoholu. Smak jabłek jest bardziej wyrazisty, skondensowany. Można się również zdziwić, jeśli się nie natrafi na taką informację: jest BARDZO delikatnie musujący (właściwie to musowanie czuć już przy przełykaniu - gdzie klasyczny cydr lubelski musuje dość mocno). Różnica między klasycznym cydrem lubelskim jest ogromna - warto spróbować, jeśli lubi się słodkie alkohole.
Ciasteczka są jak dobre wino - sprawiają przyjemność. Ta strona musi korzystać z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.